Читај ми!

Ани је дијагностикован најбрже растући тумор на мозгу, можемо јој помоћи да се спаси

Четрдесетогодишња Крагујевчанка Ана Милетић, болује од најагресивнијег тумора на мозгу. Пресудни фактор је време, а за лечење на Универзитетској клиници у Токију и терапију инованитвним леком, потребно је око 400.000 евра. Анина породица апелује на све људе великог срца да помогну, а средства се прикупљају и преко фондације "Буди хуман".

Понедељак 13. јун - дан који јој је променио живот. После рутинског прегледа због главобоље, Ани Милетић, дијагностикован је Глиобластом мултиформе - најбрже растући тумор на мозгу.

"Прогноза је веома лоша прогноза и од стране лекара који вам то кажу на клиници. На располагању имате радио и хемиотерапију у Србији и то траје месец дана и то је оно што имате као пут у овом тренутку", каже Ана.

Тај пут, после операције, Ана пролази сада. Супруг и петогодишња кћерка стално су уз њу. Недају јој да клоне.

"Ана је велики борац, она ће учинити све што може, позитивна је, само јој треба дати оруђе са којим ће се борити", истиче супруг Миљан.

А то оруђе и једина нада за излечење је јапански лек - лек Делитакт.

"Тамо је лек регистрован и излечење је 92 посто, то је оно што су нам њихови лекари званично потврдили", каже Ана.

За одлазак у Токио и примање иновативне терапије, потребно је 400.000 евра. До сада је скупљено 250.000 и потребна је помоћ свих нас.

"Ми то сами не можемо, али ево грађани Крагујевца, грађани целе Србије, па и дијаспора су стали иза нас и заиста свим снагама гурамо, да помогнемо, да скупимо новац и да на време одемо", рекао је Анин брат Ђорђе Бојовић.

Ана се бори са тумором, али је у тој бици сада пресудно време на које не може утиче. А, ако јој се стање погорша, неће моћи да прими терапију. Милетићи, њих троје, као једно, чекају на нас.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво