Читај ми!

Вулин: Фудбал мора да буде породичан спорт, нећемо дозволити да се нарко-дилери крију иза навијача

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин одржао је састанак са начелницима Министарства унутрашњих послова, Безбедносно-информативне агенције и вишим јавним тужиоцем Ненадом Стефановићем поводом почетка домаћег првенства у фудбалу Суперлиге Србије, саопштио је МУП.

Александар Вулин је истакао да фудбал мора да постане породичан спорт, а стадиони без ограда и баријера.

"Хоћу да фудбал буде породичан спорт, а стадиони без заштитних ограда. Нећемо дозволити да фракције унутар навијачких група, услед својих међусобних сукоба, угрожавају наше грађане и нарушавају јавни ред и мир. Нећемо дозволити да се нарко-дилери крију иза навијачких група и клубова, нема више колективне одговорности, сваки појединац ће да одговара за своје поступке. Kо год буде покушао да на стадионима и утакмицама врши насиље, дилује дрогу или да нарушава јавни ред и мир биће кажњен и процесуиран у складу са законом", поручио је Вулин.

Вулин је навео да ће "надлежне управе и јединице Министарства унутрашњих послова, Безбедносно-информативна агенција и надлежна тужилаштва одговорним и координисаним радом осигураti висок ниво безбедности на спортским приредбама".

Истакао је да ће се уочи утакмица вршити и превентивни контрадиверзиони прегледи и да се неће дозволити да лажне дојаве о бомбама кваре спортске догађаје.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара