Читај ми!

Положен камен темељац за кућу шесточлане породице Перић из села код Новог Брда

Министар за заједнице и повратак у приштинској влади Горан Ракић је са градоначелником Новог Брда Сашом Милошевићем положио камен темељац за изградњу куће шесточланој породици Бојана Перића из села Прековце. Кућа површине 62 метра квадратна ће Перићима бити изграђена и усељива, уколико радови буду текли по плану, за два месеца.

Бојан Перић који се иначе бави вулканизерским послом, каже да себи и својој породици од сопствених прихода никада не би могао да приушти нови дом, наводи се у саопштењу министарства.

Горан Ракић је рекао да је ово почетак изградње планираних кућа које ће са партнерима из Канцеларије ЕУ на Косову градити, а којих ће, како је рекао, бити на десетине.

Градоначелник општине Ново Брдо, Саша Милошевић је данас рекао да је свако улагање значајно за мештане ове општине јер шаље јасну поруку да становници Новог Брда могу да очекују помоћ у различитим областима важним за њихов живот.

Пре полагања камена темељца за изградњу куће породице Перић из Прековца, министар Горан Ракић и градоначелник Општине Ново Брдо су на састанку одржаном у Општини Ново Брдо разговарали о потенцијалним инфраструктурним пројектима које министарство може да подржи.

Полагању камена темељца данас присуствовала је и шефица Међународне организације за миграције (ИОМ) Ана Ростоцки.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво