Читај ми!

"Ласта" признала да је било проблема са поласцима, кажу да ће набавити нова возила

Након што су се становници Младеновца жалили јер "Ласта" почетком прошле недеље није реализовала скоро 250 полазака, град је запретио да ће раскинути уговор са њима. Представници "Ласте" су се правдали техничким проблемима и на састанку са градским секретаријатом данас најавили набавку нових возила.

Ласта има осам линија које су дуже од 20 километара, а како се може наслутити из изјава челника града - нередован превоз није проблем само у Младеновцу.

Секретар за јавни превоз Јовица Васиљевић каже да ће се интензивно пратити реализација полазака на линији 493, која је најважнија када је Младеновац у питању.

"Потрудићемо се да не дође до већих искакања у тој реализацији. Наравно, уек постоје технички откази, неисправности возила се дешавају и на другим линијама и код других превозника, тешко је одржати сто посто реализацију на свакој линији. Али, уговором је предвиђено 97 одсто реализација за сто посто признавања извршеног транспортног рада", навео је Васиљевић.

Представници "Ласте" данас су на састанку у Сектераријату за јавни превоз признали да је било проблема са исправношћу возног парка и најавили набавку нових возила чиме ће обезбедити већу поузданост у испуњењу уговорних обавеза.

Изјавили су и да ће се предузеће потрудити да поштује и испуњава уговорне обавезе како би грађанима пружили услугу у складу са планираним редовима вожње.

Секретаријат напомиње и да град Београд благовремено испуњава све своје финансијске обавезе у складу са уговором, како према СП "Ласта" а. д. Београд тако и према осталим превозницима.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи