Читај ми!

Завршен протест пијачних продаваца, одблокирана Славија

Пијачни продавци који су блокирали Славију разишли су се касно после подне и саобраћај на Славији и околним улицама је нормализован.

Саобраћај на кружном току је пуштен и из свих улица које се уливају у кружни ток, и одвија се неометано.

Протест продаваца незадовољних због увођења електронске фискализације изазвао је колапс у саобраћају у центру Београда током целог дана.

Представник Удружења пијачних продаваца Срђан Праштало рекао је да је скуп завршен што се тиче организатора и да данас није добијен никакав одговор од надлежних органа.

Продавци траже да буду изузети од нове електронске фискализације, која предвиђа да од 1. маја морају да имају фискалне касе и издају ралуне, те да добију статус пијачног продавца и да им се омогући да раде као паушалци.

Они су јутрос преко Бранковог моста, кроз Теразијски тунел, отишли до зграде РТС-а и Председништва, где су се кратко задржали, а затим су шетњу наставили до Славије, где су се задржали читав дан.

Ово је четврти протест пијачних продаваца, који су прошлог месеца предали захтев са више од 15.000 потписа Председништву у коме се тражи да буду изузети из система увођења фискалних каса.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара