Читај ми!

Саучешћа из региона поводом погибије рудара

Председавајући Председништва БиХ Шефик Џаферовић и хрватски члан Жељко Kомшић као и министар спољних послова Северне Македоније Бујар Османи упутили су телеграме саучешћа поводом трагичне несреће у руднику Соко, у којој је страдало осам рудара, а више њих је повређено.

Шефик Џаферовић је телеграм искреног саучешћа упутио у име Председништва БиХ и своје име председнику Србије Вучићу и породицама страдалих.

"Молим Вас да повређенима пренесете моје жеље за што бржим опоравком, као и изразе подршке спасилачким службама и лекарима који су први прискочили у помоћ након несреће", навео је Џаферовић у телеграму саучешћа објављеном на званичном сајту Председништва.

Члан Председништва БиХ Жељко Kомшић у саучешћу упућеном председнику Србије Александру Вучићу, поводом трагедије у руднику Соко, каже:

"Поштовани председниче Вучићу, примите изразе искреног саучешћа поводом несреће која се догодила у једном од ваших рудника, а у којој је осам људи изгубило живот. Рударски посао је тежак и захтеван и, нажалост, собом некада носи неизвесне и трагичне последице".

Kомшић је породицама преминулих упутио најискреније саучешће, а повређеним рударима пожелео успешан и брз опоравак. 

Османи изразио саучешће поводом погибије рудара

Министар спољних послова Северне Македоније Бујар Османи упутио је саучешће српском колеги Николи Селаковићу, грађанима Србије и породицама настрадалих, поводом погибије рудара у руднику угља "Соко", код Сокобање.

"Моје најдубље саучешће Николи Селаковићу, породицама настрадалих и грађанима Србије. Повређенима желим брз опоравак", написао је Османи на Твитеру.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара