Сајт РТС-а најбољи

Интернет портал РТС-а изабран за најбољи у категорији "Вести и информације", саопштио најугледнији лист за компјутере "PC-press". Другa у тој категорији је Интернет страница Б92, док је трећи сајт Блица.

На основу избора најугледнијег часописа за компјутере PC-press, Интернет портал Радио-телевизије Србије изабран је за најбољи у категорији Вести и информације.

Друга у тој категорији је Интернет страница Б92, док је трећи сајт Блица.

"Сајт јавног сервиса се од конкуренције издваја прегледношћу и одличном организацијом информација. Врло лако ћете у секцијама Вести, Спорт или Магазин пронаћи садржаје који вас интересују. Подела на категорије унутар секција је детаљна, а могућност преузимања или гледања појединих емисија онлајн је згодан додатак", пише у образложењу часописа.

PC-press наводи и да су посебне странице посвећене филмском програму, музичкој продукцији, Песми Евровизије и Лиги шампиона, а да ће љубитеље спорта обрадовати страница Резултати уживо.

Лист наводи и да би Блог могао бити динамичнији и редовније ажуриран.

У категорији Заједнице, најбоља је интернет страница www.burek.rs, у категорији Култура - www.seecult.org, док је у категорији E(market), за најбољи проглашен сајт www.tehnomanija.rs.

Интернет презентација www.benchmark.rs најбоља је у категорији Технологија, www.stetoskop.info у категорији Породица и живот, док најбољи корпоративни сајт, по избору часописа, има компанија "Штарк", на адреси www.stark.rs.

Проглашени су и најбољи сајтови у категорији Забава (www.popboks.com), Друштво (www.beograd.rs), док је најбоља спортска интернет страница www.sportal.rs.

Часопис је саопштио да је сајт РТС-a уврштен и међу 50 најбољих домаћих Интернет презентација за 2009. годину. Комплетну листу можете погледати на страници PC press-a или у 163. броју часописа, који је изашао у петак.

Часопис је саопштио да је укупно 54.760 сајтова са rs доменом, од чега је 30.942 оних који се завршавају са rs, 16.996 сајтова који се завршавају са co.rs, 2.848 са org.rs, 2.968 са in.rs и 1.006 са доменом edu.rs.

Часопис PC-press избор најбољих презентација спроводи од 1997. године, односно од самих почетака Интернета у Србији.

Број коментара 79

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво