Читај ми!

Студенти ФОН-а шампиони света у решавању студије случаја

У конкуренцији 300 тимова из целог света, четворочлана екипа Факултета организационих наука Универзитета у Београду била је најбоља на такмичењу у решавању студије случаја, CBS Global Case Competition 2022. у Копенхагену.

Чланови клуба студије случаја ФОН-а Душан Вишњић, Александра Kрстајић, Марија Стојановић и Сташа Стаматовић постали су шампиони света на престижном глобалном такмичењу под менторством проф. др Весне Дамњановић, Растка Дамњановића и Владимира Стојиљковића.

Почетком фебруара одржана је прва рунда такмичења где је студентима компанија "Пандора" задала студију случаја од стране компаније и за чије решавање било предвиђено 24 часа.

Задатак студије случаја односио се на дефинисање стратегије раста компаније кроз иновативни приступ према младима Y и Z генерацијама.

Студенти ФОН-а предложили су персонализовано искуство потрошача кроз примену дигитализације, блокчејн и НФТ технологије. Такође, предложили су имплементацију решења на тржиште Kине и Сједнињених Америчких Држава као и могућност скалирања понуде и на друге сегменте потрошача, истиче се у саопштењу.

Жири је похвалио тим студената ФОН-а за тимску енергију, презентацију, иновативну стратегију која користи технолошка решења за унапређење искуства при куповини накита као и прилагођену стратегију наступа на међународним тржиштима.

Жири су између осталих, чинили представници највишег менаџмента компанија "Пандора", "Мајкрософт", "Карлсберг".

Финале такмичења је организовала је Пословна школа Копенхагена у онлајн окружењу. На такмичењу је учествовало 300 тимова из целог света.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара