Читај ми!

Преминуо новинар Игор Каранов

Новинар и уредник Инсајдер телевизије Игор Каранов (48) преминуо је синоћ у Београду, саопштила је та редакција и поручила да је изненадни и прерани одлазак Каранова велики губитак.

Инсајдер наводи да је емисија "Прича о причи" коју је уређивао и водио била тек једна од прича које су од лета прошле године почели да граде заједно. И то кратко време било је довољно да освоји срца и оних колега које су до тада знале само његов богати новинарски опус.

"Изненадни и прерани одлазак Игора Каранова за Инсајдер телевизију је велики губитак, не само због чињенице да је Игор био ризница знања и лепоте речи, већ и због тога што нас је напустио човек који је пленио душом. Срећа и понос које је Игор исказивао због покретања Инсајдер телевизије и жар са којим је радио на развоју наших садржаја, за све нас, људе Инсајдер телевизије, представљају завет да истрајемо у остварењу циљева које смо заједно са Игором поставили", наводи Инсајдер.

Игор Каранов је више од две деценије радио у различитим медијима, између осталих у новосадском Дневнику, Блицу, дневном листу Нова.

Игор је као спољни сарадник писао и радио интервјуе за бројне часописе као што су Њузвик, Водич, ФХМ, ЦКМ и друге. За "Век без иког", једну од своје три књиге поезије Каранов је добио "Матићев шал", а објавио је и роман "Дневник једног владара".

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи