Читај ми!

Полиција трага за младим Сплићанином, његов отац стигао у Београд

Више организационих јединица МУП-а трага за Матејем Перишом, младим Сплићанином који је нестао 31. децембра. Београдски медији наводе да су надзорне камере забележиле како Периш иде ка реци.

МУП је саопштио да је нестанак младића пријавио његов пријатељ 31. децембра у 18 часова.

"Полицијски службеници од тренутка пријаве о нестанку у складу са законом предузимају све мере и радње у циљу проналаска несталог младића. У потрагу за М. П. укључени су полицијски службеници из више организационих јединица Министарства унутрашњих послова", саопштио је МУП.

Матеј Периш је то вече био у клубу "Готик" са својим пријатељима, али му се у једном тренутку губи траг.

Они су сви дали своје исказе полицији, а према писању хрватских медија, један од њих је рекао и да у клубу "није било опасног друштва". Његова јакна је остала у клубу.

Матеј Периш је дипломирани економиста и бивши ватерполиста, Висок је 188, има плаву косу и плаве очи. У тренутку нестанка на себи је имао црну мајицу, фармерке и црне патике са белим ђоном.

Београдски медији пишу да су надзорне камере наводно снимиле Сплићанина како се креће ка степеницама које се спуштају ка једном сплаву. Ипак, снимак је доста лошег квалитета због магле која је била те ноћи.

Његов отац Ненад Периш стигао је у Београд. Раније је рекао да му се много људи јавило за помоћ, али оно што њему треба је информација.

"Хиљаде људи се јавило да понуди помоћ. Један човек из Београда, кога не познајем, јавио се и понудио да ми уступи свој стан на Зеленом венцу. Свима захваљујем на саосећању, али најважнија је информација. Зато молим све који нешто знају да јаве полицији, макар и анонимно, да бисмо сазнали шта се догодило", рекао је забринути отац.

Он се са сином последњи пут чуо 30. децембра 2021. године око 17 часова, и каже да ништа није деловало необично.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво