Читај ми!

Младић из Прешева искочио кроз прозор аутобуса како би се спасао

Младић из Прешева, један од седморо преживелих из аутобуса који је изгорео у Бугарској, спасао се тако што је са неколицином људи разбио прозор и искочио из аутобуса.

Амбасадор Србије у Бугарској Жељко Јовић обишао је српског држављанина Љуљзима Сулејманија (1995), повређеног у ноћашњој несрећи која се десила на ауто-путу у близини Софије. Како је на Твитеру амбасаде Србије наведено, Љуљзим је и поред повреде, помагао у евакуацији путника.

Амбасадор је захвалио лекарима и медицинском особљу на пажњи коју су посветили Сулејманију, а њему пожелео брз опоравак, као и да што пре изађе из болнице и да се са својом вереницом, држављанком Северне Македоније, која је такође повређена и налази се у истој болници, настави заједнички живот и што пре заборави велику трагедију.

Младић из Прешева се спасао тако што је са неколицином људи разбио прозор и искочио из аутобуса. Спасило се само још шест особа, и сви су због опекотина превезени у болницу.

Поред аутобуса који је изгорео, било је још неколико аутобуса који су се враћали из Турске, у којима је било још десетак људи из Прешева и Бујановца. Сви су стигли кући и у добром су стању.

Представник туристичке агенције "Беса", који није хтео пред камере, каже да су они видно узнемирени.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво