Читај ми!

На прелазу Шид теретна возила чекају пет сати

У насељу Рушањ на Ибарској магистрали, а у смеру ка Чачку саобраћај се одвија брзом траком с озбиром да се у крајњој десној траци обављају радови на санацији клизишта, саопштили су Путеви Србије.

На ауто-путу Е-75 због радова на санацији-рехабилитацији коловоза од 12. октобра затворена је за саобраћај петља Пожаревац, а комплетан саобраћај преусмерен је преко петље Смедерево и петље Колари. 

На путу Брежђе - Дивчибаре, на деоници Крчмар - Дивчибаре на снази је обустава саобраћаја до 31. децембра због радова на рехабилитацији државног пута. Алтернативни путни правац је обилазница Мионица - Дивци - Ваљево - Каона - Дивчибаре.

На деоници Јошаничка Бања - Копаоник до 1. новембра на снази је обустава саобраћаја у пуној ширини коловоза због реконструкције пута. Алтернативни путни правац за Копаоник је Биљановац - Рашка - Рудница - Копаоник, а из правца Крушевца: Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник.

На деоници Звечка - Стублине у току су радови на редовном одржавању уз наизменично пропуштање возила, уколико временски услови то дозволе.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила 90 минута, на прелазу Келебија 120 минута, на Градини 180 минута, на Батровцима 240 и на прелазу Шид 300 минута.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво