Читај ми!

"Узми рачун и победи" – стан је добила Станица Смиљковић из Сремчице

У четвртом извлачењу јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи 2021", додељено је пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у Београду. Највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добила је Станица Смиљковић из Сремчице.

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2021", из базена у студију Радио-телевизије Србије са 10.970.913 коверата, извукао је Зоран Кики Лесендрић.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Оливера Марчета из Београда, Небојша Станојевић из Трговишта, Дејан Живковић из Зајечара, Слободан Јанковић из Бечеја и Никола Богосављевић из Параћина.

Највреднију награду, двоипособан стан у београдском насељу Земунске капије, добила је Станица Смиљковић из Сремчице.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и председница Комисије Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

У претходном извлачењу, одржаном прошле суботе, стан је добила Марјана Ђекић из Београда.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије

Грађане у укупно шест јесењих извлачења очекују вредне награде: 30 аутомобила "фијат 500Л" и осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна награда - стан у "Београду на води".

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара. Слање коверата је потпуно бесплатно.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт-телефон, док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2021".

Током лета, између два круга наградне игре, све време је било дозвољено слање рачуна и слипова. Све коверте, послате од 15. априла ове године, учествују у свим извлачењима и током јесени.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт-центар преко имејла kontakt@uzmiracun.rs, за сва додатна питања и подршку.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво