Читај ми!

“Узми рачун и победи“ - Марјана у двоструко већем стану, Вера добила два аутомобила

Добитница главне награде у трећем извлачењу игре "Узми рачун и победи", Марјана Ђекић из Београда, потписала је у Влади уговор о власништву двоипособног стана у насељу Земунске капије. У Крагујевцу је 15 добитника из претходна три извлачења преузело своје аутомобиле.

Што је вероватноћа за добитак мања, срећа је већа, искусила је то на најбољи начин Марјана, која прелази у стан двоструко веће квадратуре од онога у коме живи.

"Да, како да не, већ сам послала неколико коверата... Играм ништа не губим само могу да добијем", каже Марјана Ђекић, добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи 2021".

Тако је размишљала и Вера из Земуна, којој се са аутомобилима чак двапут посрећило.

"Прво чудо које се догодило 1. новембра 2020. добила сам први ауто ‘фиат‘ 500 Л у наградној игри ‘Узми рачун и победи‘, и ове године сам 25. септембра добила други ауто", испричала је Вера Боснић, добитница аутомобила у наградној игри "Узми рачун и победи".

Зорица Туцаковић из Зрењанина, добитница аутомобила у наградној игри "Узми рачун и победи" испричала је да ће ауто поклонити сину који има 40 година, рођендан му је 27. октобра, има двоје мале деце и ауто стар 19 година.

Ресорни министар подсећа да се са новом фискализацијом, од 1. новембра улази у још одлучнију борбу са сивом економијом.

"Оно што је за вас као потрошаче јако важно, с обзиром да ће по новом систему сваки рачун имати кјуар код, дакле одмах ће потрошач купац моћи да провери да ли је рачун исправан или неисправан", напомиње министар финансија Синиша Мали.

За наградну игру коју организује Влада Србије, дневно стиже и до 200.000 коверата са фискалним рачунима. За суботње награде за сада је у конкуренцији 10,6 милиона коверата.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво