Читај ми!

Ласта поводом инцидента у Немачкој: Професионално смо поступили и заштитили путнике

Саобраћајно предузеће "Ласта" је, поводом инцидента у аутобусу који је у уторак саобраћао на линији Дортмунд-Београд, саопштило да је у тој ситуацији поступило крајње професионално и да је благоремено заштитило путнике.

У уторак, 21. септембра, по подне, у аутобусу који је саобраћао на међународној аутобуској линији Дортмунд-Београд једно лице је, после напада на путнике, узело два возача као таоце. Специјалне јединице немачке полиције савладале су нападача и током те акције нико није повређен.

"'Ласта' је крајње професионално поступила у наведеној ситуацији и благоремено пружила заштиту свим путницима. Само једном путнику пружена је лекарска помоћ, остали су безбедно стигли до својих одредишта у Србији. Возачи су такође у добром стању", истиче се у саопштењу. 

Додају да је "Ласта" доследна својој традицији у којој, како кажу, кључну позицију заузима одговорност према путницима, учесницима саобраћаја и друштву у целини.

"Прибраност и смиреност возача, као и способност комуникације са различитим категоријама путника, имају кључну улогу у решавању конфликтних ситуација током вожње, као и заштити безбедности путника", додаје се у саопштењу.

"Путнику који је задобио повреде, СП "Ласта" жели брз опоравак, а осталим путницима се извињава на непријатности коју су доживели. Као увек до сада трудићемо се да останемо сигуран и безбедан партнер када је превоз путника у питању", додаје се у саопштењу.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво