Читај ми!

Прво извлачење јесењег круга "Узми рачун и победи" - стан је добио Титомир Стојковић из Болеча

У првом извлачењу другог, јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи", додељено је пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у Београду. Највреднију награду - трособан стан у насељу "Земунске капије", добио је Титомир Стојковић из Болеча.

Након паузе од неколико месеци, наградна игра "Узми рачун и победи", која се показала као добро средство у подизању свести грађана о значају борбе против сиве економије, настављена је првим од укупно шест јесењих извлачења.

Срећне добитнике из базена у студију Радио-телевизије Србије са рекордне 8.331.534 пристигле коверте, извукла је олимпијска шампионка у каратеу Јована Прековић.

Највреднију награду - трособан стан у београдском насељу "Земунске капије", добио је Титомир Стојковић из Болеча, град Београд.

Титомир, човек необичног имена и необичне среће, каже за РТС да редовно узима фискалне рачуне, али да су ипак највише узели његови супруга, син и ћерка. 

Истиче да још увек не зна ко ће живети у новом стану и да има времена да размисли.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Горан Радојковић из Новог Сада, Драгица Петровић из Зрењанина, Андреа Вајда из Хоргоша, Момчило Крстић из Београда и Милан Јовановић из Новог Београда.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и председница Комисије Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије

Грађане у укупно шест јесењих извлачења очекују вредне награде: 30 аутомобила "фијат 500Л" и осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна награда - стан у "Београду на води".

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара. Слање коверата је потпуно бесплатно.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2021".

Током лета, између два круга наградне игре, све време је било дозвољено слање рачуна и слипова. Све коверте, послате од 15. априла ове године, учествују у свим извлачењима и током јесени.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт центар путем имејла kontakt@uzmiracun.rs , за сва додатна питања и подршку.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи