Читај ми!

"Успели смо! Воли вас Бошко"

Породица малог Бошка Гуглете саопштила је да је прикупљен новац за његово лечење. "Након тачно 80 дана сакупљања средстава за најскупљу терапију на свету, објављујемо да смо успели", објавила је Бошкова породица на Инстаграму.

"Наша срећа је огромна, а захвалност вечна. Не постоје речи којима бисмо могли да опишемо колику захвалност осећамо. Срећни смо и поносни што је наш драги дечак ујединио све добре и хумане људе, све вас који сте нам ову радост омогућили", наводи се у објави породице Бошка Гуглете на Инстаграму.

Породица је у објави захвалила на свакој донацији, послатој поруци и позиву, на свакој објави на друштвеним мрежама и сваком помену Бошковог имена. 

"Хвала на свакој донираној ствари, организованом базару, награђивању, лицитацијама, за сваку постављену кутију. Хвала нашим малим великим другарима из вртића, основних и средњих школа, гимназијалцима и студентима. Хвала свим компанијама, свим малим предузетницима на свим сјајним акцијама. Хвала свим медијима и познатим личностима, уз чију подршку се за Бошка чуло широм Србије и света", навела је Бошкова породица.

Надају се да ће терапија леком "Золгенсма" ускоро бити одобрена у Србији и од срца желе да Бошко буде последње дете које болује од спиналне мишићне атрофије за које су стрепели да ли ће се довољан број порука послати на време.

Бошку је спинална мишићна атрофија дијагностикована средином маја, за неколико дана ће отпутовати у Будимпешту, где би требало да прими средином септембра.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво