Читај ми!

Локализован пожар на Мокрој Гори, Вулин захвалио ватрогасцима-спасиоцима

Након дводневне борбе припадници МУП-а, у садејству са Хеликоптерском јединицом, локализовали су пожар који је избио у месту Брезовица на Мокрој Гори, спречили његово ширење и могућност да угрози околна домаћинства, наводи министар унутрашњих послова Александар Вулин.

У саопштењу министра Вулина истиче се да су за мање од два дана ватрогасци-спасиоци и припадници Хеликоптерске јединице успели да огроман пожар, који је захватио око 150 хектара ниског растиња и четинарске шуме, ставе под контролу и локализују, упркос неповољним временским условима, јаком ветру и неприступачном терену.

Министар Вулин се захвалио ватрогасцима-спасиоцима и припадницима Хеликоптерске јединице, као и припадницима Специјализоване јединице цивилне заштите и добровољним ватрогасним друштвима који су се даноноћно борили са ватреном стихијом.

„Поносан сам на припаднике Министарства унутрашњих послова који су увек спремни да заштите туђе животе, па чак и да ризикују своје како би грађани и њихова имовина били безбедни", истакао је Вулин.

На догашивању пожара на Мокрој Гори ангажована су  64 ватрогасца-спасиоца са 28 возила, као и 30 припадника добровољно ватрогасних друштава.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво