Читај ми!

Постани прави професионалац у хотелијерству и угоститељству – пријави се за септембарски упис на оhmа

Уколико имате жељу да се боље упознате са радом свих хотелских оперативних одељења или ресторана и знање и вештине стичете по међународним стандардима, сада имате могућност да то и остварите уписивањем ohma Академије у Београду.

Свима који гаје страст према каријери у свету угоститељства и хотелијерства, ohma пружа прилику да похађају уско специјализоване програме за едукацију у овој области.

Полазницима су на располагању четири различита едукативна програма - Culinary, Rooms division, Hotel administration и Food & Beverage Services, након којих ће стећи међународно признате VET by EHL дипломе из програма за који се одлуче приликом пријављивања.

Независно од тога да ли су тек закорачили у овај свет и још увек немају практично знање и вештине или желе да напредују у каријери коју су одабрали, сваки од програма подељен је у три нивоа које полазници могу похађати и одвојено.

Реномирана образовна институција, ohma by winsedswiss, специјализована је за едукацију у области хотелијерства и угоститељства и нуди мотивисаним и амбициозним људима прилику да стекну знање и вештине неопходне за напредовање у каријери. Овакав образовни програм је креиран и лиценциран од стране најбоље светске угоститељске школе EHL (École hôtelière de Lausanne), и представља јединствени модел дуалног образовања.

Дуално образовање јесте управо оно што издваја ову образовну институцију у односу на устаљени начин предавања стручних предмета. Ohma је позната по швајцарском моделу образовања, односно комбинацији знања и вештина које полазници стичу кроз рад са менторима и сертификованим EHL тренерима.

Такође, у програм су укључена и гостујућа предавања и радионице које полазницима дају додатну прилику за вежбе и обуке у различитим окружењима попут дипломатских резиденција и институција у којима се захтева највиши стандард угоститељства.

Програми су подељени на три нивоа – Foundation > Intermediate > Advanced и сваки од њих се похађа шест месеци. Након сваког успешно завршеног нивоа полазници стичу сертификат, док након 18 месеци интензивне теоријске и практичне обуке стичу VET by EHL диплому.

Добијањем VET by EHL међународно признатих сертификата и диплома, полазницима ће се отворити врата ка фантастичним професионалним могућностима, не само у Србији већ било где у свету. Сви они који су успешно завршили неки од ових програма имаће и омогућен менторски приступ кроз даљи каријерни развој, као и сигурност угоститељске каријере.

Нови уписни рок је отворен до септембра, а сви који себе виде у свету луксузног хотелијерства и угоститељства, могу да се пријаве се путем пријавног обрасца. Након пријаве, кандидате очекује интервју и разговор са ohma експертима и предавачима.

За више информација погледајте https://ohma.swiss/sr/ или запратите ohma Facebook и Instagram профиле.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи