Читај ми!

Прослава Дана полиције, централна манифестација у недељу испред Палате Србија

У недељу је велика свечаност, 1.337 нових полицијских службеника ће положити заклетву, више од 2.000 полицајаца ће бити у строју, рекао је министар полиције Александар Вулин најављујући централну манифестацију поводом Дана полиције.

Централна манифестација у оквиру обележавања Дана полиције биће одржана у недељу испред Палате Србија у 10.30, а присуствоваће и председник Александар Вучић.

Александар Вулин је у Дневнику РТС-а рекао да је у недељу велика свечаност, да ће 1.337 нових полицијских службеника положити заклетву, а да ће више од 2.000 полицајаца бити у строју.

"Показаћемо колико нас је, какви смо, како смо обучени. Бићете поносни", поручио је министар.

Министар је истакао да је полиција у претходних осам месеци разбила 14 криминалних група, и да је ухапшено око 109 чланова различитих криминалних ораганизација.

"Радимо сваког дана и ту смо за све наше грађане", закључио је Вулин.

Раније данас, на тактичко-техничком збору на Калемегдану, припадници МУП-а приказали су вештине, опрему и возила која користе у раду.

Коњаници Полицијске бригаде, Оркестар полиције и припадници различитих организационих јединица – продефиловали су Кнез Михаиловом улицом.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво