Читај ми!

"Јунајтед група" никада РТС-у није понудила право на пренос ЕП у фудбалу

Радио-телевизија Србије на све расположиве начине покушала је да обезбеди пренос текућег Европског првенства у фудбалу, како би сви грађани Србије, као и претходних година, могли да прате овај фудбалски догађај на Јавном сервису.

Одраније је познато да су права преноса овог првенства у власништву "Јунајтед групе", која никада није понудила права преноса РТС-у.

Иако нисмо добили понуду за откуп права, РТС је на своју иницијативу покренуо разговоре са више људе из "Јунајтед групе". Последњи пут, 21. маја, уживо на састанку између генералног директора РТС-а Драгана Бујошевића и извршне директорке компаније "Јунајтед медија" Александре Суботић, РТС је предао допис и званичну понуду за откуп права на пренос ЕП.

Одговора на понуду није било, па је генерални директор РТС-а 10. јуна још једном успоставио контакт са извршном директорком "Јунајтед медије" и у телефонском разговору упитао да ли ћемо добити одговор на нашу понуду.

Одговор је гласио: "Немам понуду за вас за ЕП."

На захтев да ту одлуку добијемо и званичним путем, Александра Суботић нити СМС поруком, нити званичним дописом, никада није одговорила.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво