Читај ми!

Mалом Гаврилу потребан новац до краја маја, прослављени кошаркаши имају важну поруку

Готово да нема човека кога није погодила прича о осмомесечном Гаврилу Ђурђевићу, који болује од спиналне мишићне атрофије, најтежег типа. За његово лечење потребно је два и по милиона евра! Времена је све мање.

Са осам месеци, Гаврило је тако близу првих корака, а заправо тако далеко. Највећа препрека је како доћи до најскупљег лека.

Гаврилова мајка Невена Ђурђевић каже да је до сада прикупљено 1,66 милиона, али да фали још 840 хиљада.

"То је заиста велика сума која недостаје, али се надамо да ћемо уз помоћ хуманих и добрих људи, успети да прикупимо и тај део новца", навела је Гаврилова мајка.

Невена је рекла да су добили позив из болнице у Будимпешти и потребно је да до краја маја имају новац на рачуну да би Гаврило могао да оде и да би у јуну примио терапију.

"Гаврило је у овом тренутку стабилно, ми страхујемо да се његово стање не погорша. За сада је тај акт гутања добар, мада то не значи да ће бити добар кроз недељују, две. То је код ове болести непредвидиво. Надамо се да ће остати стабилно до примања терапије. Ми стахујемо да ће се његово стање погоршати, а да нећемо успети да прикупимо новац", навела је Невена Ђурђевић.

Да би овај мали борац могао да изађе на терен и да свој први кош, подршку му пружају мајстори кошарке!

"Један мали дечак води битку за живот, не може сам, али зато има нас. За Гаврилово оздрављење пошаљи 973 на 3030", поручује свима Богдан Богдановић, прослављени кошаркаш.

И Боби Маријановић позива да помогнемо малом Гаврилу, да има безбрижно и срећно детињство. "Пошаљите 973 на 3030", каже прослављени ас Боби Маријановић.

Омогућимо Гаврилу да направи скок шут када порасте, пошаљи 973 на 3030.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара