Читај ми!

У суботу прво извлачење игре "Узми рачун и победи 2021"

Прво извлачење у оквиру наградне игре Узми рачун и победи 2021 биће одржано у суботу у 18 часова уз директан пренос на првом програму Радио - телевизије Србије.

Тада ће своје нове власнике добити пет аутомобила "фијат 500Л" као и стан у Београду, у насељу Земунске капије, саопштено је из Владе Србије.

"Ако је судити по тренутном броју коверата, грађани су ове године одлучније него икада кренули у борбу против сиве економије, с обзиром на то да је у студију тренутно више од 1.000.000 коверата са фискалним рачунима и слиповима", наводи се у саопштењу.

Сви грађани, како се додаје, имају времена да још данас, до краја радног времена пословница поште, убаце коверте у поштанске сандучиће, уколико желе да оне буду у конкуренцији сутра за вредне награде.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2021".

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Наградни фонд наградне игре ове године је у многоме већи него прошле с обзиром на то да у два круга, пролећном и јесењем, грађане који буду слали рачуне и слипове очекује чак 16 станова у Београду - 14 станова у насељу Земунске капије и два стана у Београду на води, као и 60 аутомобила "фијат 500Л".

Битно је напоменути да ће грађанима практично током целе године бити омогућено слање рачуна и слипова у ковертама и све пошиљке послате од априла биће у конкуренцији за свако извлачење све до краја другог круга на јесен.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

Апелују на грађане да коверте спакују и адресирају код куће а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.