Читај ми!

Од Месијевог и Роналдовог дреса 2,4 милиона динара за лечење малог Гаврила

Од продаје потписаних дресова Лионела Месија и Кристијана Роналда сакупљено је 2,4 милиона динара за лечење малог Гаврила Ђурђевића, који болује од спиралне мишићне атрофије, саопштила је компанија "Моцарт".

После потписане Јувентусове "седмице" (продата је за 1,3 милиона динара) и Барселонина "десетка" је продата за 1,1 милион динара, саопштила је компанија "Моцарт", која је и обезбедила дресове светских фудбалских звезда.

Терапија за спиналну мишићну атрофију од које болује мали Гаврило, кошта чак 2,5 милиона евра, а неопходно је да се прикупи још око 800.000 евра.

Велика хуманитарна акција почела је у априлу, после меча Србија - Португалија, у квалификацијама за Мундијал.

Изнервиран због поништеног гола, Роналдо је у бесу бацио капитенску траку на траву Маракане, а она је доспела у руке ватрогасца Ђорђа Вукићевића, који ју ставио на Лимундо уз помоћ организације "Заједно за живот".

Компанија "Моцарт" је победила на лицитацији са понудом од 7.500.000 динара, а потом су се низале нове аукције. Прво су српски репрезентативци Стефан и Александар Митровић понудили своју опрему са чувеног меча, а вест о Гавриловој борби убрзо је стигла и до самог Роналда.

Капитен европских шампиона послао је свој потписан дрес са посветом за нову лицитацију, што је ускоро учинио и Лионел Меси.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво