Читај ми!

Pela vitoria de Gavrilo - Кристијано Роналдо послао потписан дрес за малог Гаврила Ђурђевића

Од Кристијана за Гаврила. За његову победу. После хуманитарне лицитације на којој је компанија "Mozzart" купила Роналдову капитенску траку, Португалац је решио да пошаље свој потписан дрес Јувентуса са поруком "para Gavrilo".

Злата вредни црно-бели дрес стигао је у "Mozzartovo" седиште право из Торина, а та компанија наставља низ аукција које се у последње време организују у циљу прикупљања средстава за најскупљи лек на свету.

И тај комад опреме највеће фудбалске звезде данашњице постављен је на "Лимунду" са почетном ценом од милион динара, саопштено је из компаније "Mozzart".

Гаврило Ђурђевић има осам месеци и болује од спиналне мишићне атрофије, а потребно му је још око милион евра за лечење.

"Mozzart" je, како се наводи у саопштењу комапније, захваљујући фудбалским менаџерима из агенције ЛИАН Спортс Николи Дамјанцу и Фаију Рамаданију успео да дође до Роналда и позове га да се прикључи акцијама.

Капитен европских шампиона чуо је да је случај "трака" имао хуманитарни одјек и да је тада у фонд отишло 64.000 евра.

"Било му је драго да је од тог целог догађаја на крају испало нешто веома лепо и одлучио је да пошаље свој потписан дрес. Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!", истиче се у саопштењу.

Кристијано је у револту бацио своје капитенско обележје после поништеног гола на мечу Србија - Португал, али се нико неће сећати резултата 2:2, ни уклизавања Митровића, ни беса Роналда.

Памтиће се, додаје се у саопштењу, само она ударна прича из светских медија - да је један ватрогасац узео траку и искористио је за помоћ осмомесечној беби.

"Ђорђе Вукићевић је са организацијом "Заједно за живот" Јована Симића дигао целу Србију на ноге са том аукцијом, а 'Mozzart' се није зауставио на куповини траке и донацији од 7,5 милиона динара", напомиње се у саопштењу компаније.

Главни циљ је био да се пробуди друштвено-одговорна свест и код других појединаца, фирми, организација, а лицитације су се наставиле - Стефан Митровић је дао своје копачке и дрес са чувеног меча на Маракани, његов презимењак Александар такође дрес Србије...

Тај Роналдов није са грбом Португала, него Јувентуса, али асоцира на оно што је Гаврилу неопходно у овом тренутку - тимска игра на хуманост. У њој се неће памтити индивидуални потези, али је Кристијанова асистенција за сваку похвалу, саопштава "Mozzart".

У компанији се надају да ће и ова лицитација имати много одјека, а на које још начине можете помоћи Гаврилу можете видети овде.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво