Гордана Божић зна тајну – како постати најбоља предузетница

Гордана Божић из Панчева проглашена је предузетницом године и награђена Првим Оскаром Србије који се додељује за изузетан успех у области привреде и културе.

Панчевка Гордана Божић има само 38 година, а већ две деценије је предузетница. Отворила је салон лепоте и ушла је у пословни свет веома млада, али вредна и упорна, жељна едукације, без помоћи државних субвенција успела је да изгради посао и данас има седам запослених радница и много задовољних муштерија.

"Ако вам кажем да ја из Београда долазим у овај салон, онда вам је јасно зашто то радим. Услуга је савршена, власница такође, сви радници су јако дивни", каже једна од муштерија.

Градећи каријеру, Гордана је одгајила и три ћерке, освајала је награде на такмичењима фризера, едуковала се у сфери бизниса. Њен успех није остао незапажен, јер је добила награду "Први Оскар Србије" за жену предузетницу.

"Ја сам неко ко може да каже да је бити предузетник лепо. Није само страшно и тешко, има ту много лепих момената и заиста можете сами да управљате својим животом", каже Гордана Божић.

Награда има посебан значај јер је протекла година, због короне, била тешка за мале предузетнике. Ипак, успела је да задржи све запослене, који су задовољни условима рада.

"Имамо феноменалне услове, редовну плату, прелепи простор у коме је добра атмосфера за рад. Ми смо један озбиљан и добар тим", истиче Маријана Мађаров, менаџерка у салону.

"Смањено радно време и викендом нисмо могли да радимо, били су ми и радници болесни, тако да јесмо финансијски ударац поднели, међутим, живот иде, увек се нешто дешава", поручује Гордана Божић.

Пошто сматра да је образовање веома важно, Гордана планира да отвори приватну школу одакле ће излазити обучен и стручан кадар, који се неће задовољити обичним курсевима. На овај начин жели да помогне и другим женама да се осамостале и постигну успех у послу.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи