Читај ми!

Нови проблеми због снега – Црна Трава без струје, путеви завејани

Нове снежне падавине додатно су отежале ситуацију на југу Србије, посебно у општини Црна Трава. У прекиду је саобраћај на путевима од Предејана ка Црној Трави и од Састав Реке ка граничном прелазу Стразимировци. Током ноћи су евакуисане три особе из завејаних аутомобила.

Како је за РТС рекао Славољуб Благојевић, председник Општине Црна Трава, непроходни су сви локални путеви који се чисте према приоритету.

Више од половине општине је без струје, сва села ка Власинском језеру. На терену су четири екипе "Електродистрибуције", а у прекиду је и телефонија.

Екипе Сектора за ванредне ситуације ноћас су евакуисале три особе из завејаних аутомобила, потврдио је за РТС Милош Ћирић, начелник Јабланичког округа.

Снежне падавине отежавају посао и монтерима у општини Медвеђа, где 14 екипа, од којих су 11 из других крајева Србије, отклања кварове.

Без електричне енергије већ осамнаести дан више је од стотину домаћинстава у двадесетак села. Њима су обезбеђени агрегати.

Струје двадесет дана нема ни у четири најудаљенија лесковачка села изнад водосистема Барје, а протеклог викенда су од града добили пакете помоћи, агрегате и нафту.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво