Читај ми!

Донације општини Медвеђа

Општини Медвеђа стигла је донација Руско-српског хуманитарног центра у виду два агрегата, као помоћ за породице које су више од 10 дана без струје.

На састанку са представницима овог центра било је речи о тренутној ситуацији и штети која је услед ледених киша проузроковала оштећење на електромрежи на 70 процената територије општине.

Руско-српски хуманитарни центар помаже у кризним ситуацијама на целој територије Републике Србије у области хуманитарног реаговања у ванредним ситуацијама, спречавања елементарних непогода и технолошких хаварија и уклањања њихових последица.

Богатић донирао 25 тона брашна

Општина Богатић донирала је 25 тона брашна Медвеђи како би ублажила лошу ситуацију мештана, погођених ванредном ситуацијом у претходних две недеље.

На радном састанку у кабинету председника општине Медвеђа, одржан је радни састанак са председником општине Богатић Миланом Дамњановићем, који је посетио Медвеђу са својим сарадницима.

Након састанка приступило се потписивању Споразума о сарадњи и разумевању између Општине Богатић и Општине Медвеђа.

Председник општине Медвеђа Небојша Арсић се захвалио председнику општине Богатић, Милану Дамњановићу на донацији, уз осврт да ће Споразум о разумевању и сарадњи бити пре свега намењен унапређењу и повезивању односа ове две општине како на привредном тако и на свим другим плановима.

Још једном се захвалио на помоћи државним организацијама, општинама и људима који су у протеклом периоду донирали помоћ у агрегатима, пакетима помоћи, као и радницима ЕПС-а из целе Србије на рашчићавању терена и бржој стабилизацији у напајању електричном енеријом на територији општине Медвеђа.