Читај ми!

Вучић о случају Алексића: Надлежни органи обављају добар посао

Председник Александар Вучић изјавио је да у случају Мирослава Алексића, који је оптужен за силовање неколико полазница његове школе глуме, надлежни органи добро обављају посао, што су, каже, и жртве истакле.

Свако даље коментарисање тог случаја док не буде завршено било би, каже председник, у јавности протумачено као мешање у судски поступак.

Међутим, као отац једног женског детата, истакао је да је чињење таквог "недела" нешто најогавније.

"Све друго што бих рекао, неко би могао да протумачи на погрешан начин, да каже да се мешам у судски поступак и то не смем да радим", рекао је Вучић новинарима у Крагујевцу након посете Цркви Светих новомученика крагујевачких у Шумарицама.

О карикатури у НИН-у

Штампа у Србији је слободна, а грађани, верујем, виде напредак земље и ко како ради у њиховом интересу, коментар је Вучића на карикатуру у недељнику НИН.

Истиче да грађани виде нове путеве и пруге, као и свој џеп, иако је свестан да грађани нису увек довољно срећни ситуацијом у земљи, али да је уверен да тренутно виде да земља иде напред.

"Нису људи глупи да не виде да се наша земља бори боље и организованије за вакцинацију него 90 одсто земаља ЕУ", рекао је Вучић.

Каже да сва вређања и оптужбе за најтежа кривична дела која стижу на његов рачун много више говоре о онима који их шаљу.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво