Читај ми!

Удружење радника на интернету: Обустављају се сви порески поступци док трају преговори

Удружење радника на интернету објавило је на свом званичном "Фејсбук" профилу да се обустављају сви порески поступци до даљњег – односно док трају преговори. О томе су, наводе, добили обавештење из Пореске управе у Нишу, а јављају им се, кажу, и људи из других градова. Додају да је после јучерашњег састанка са премијерком, министром финансија и директорком Пореске управе, њихов први захтев испуњен.

"На првом састанку са председницом Владе Аном Брнабић, министром финансија Синишом Мали и директорком Пореске управе Драганом Марковић одржаном јуче, 18. јануара, у поподневним часовима Удружење радника интернета изнело је свој први захтев: обустава поступака пореске контроле, доношења и извршавања пореских решења по неодрживом и неадекватном пореско-правном третману за физичка лица која су остварила приходе из иностранства", наводи се у објави.

"Управо смо добили обавештење из Пореске управе у Нишу, а јављају нам се људи и из других градова, да се обустављају сви порески поступци до даљњег – односно док трају преговори", додају из Удружења радника на интернету.

Први захтев је, наводе, испуњен док трају преговори.

"Ово је мала победа коју смо издејствовали сви заједно и уверење да Удружење ради добар посао и да ће водити рачуна о свим радницима на интернету", закључује се у објави Удружења радника на интернету.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи