Читај ми!

Други круг наградне игре "Узми рачун и победи" почиње 23. јануара

Други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2020" почиње 23. јануара, првим извлачењем од 17.55 часова уз директан пренос на Радио телевизији Србије.

У шест извлачења другог круга, која ће бити организована сваке суботе почевши од 23. јануара, учествују све коверте послате од почетка првог круга претходне године.

Учеснике наградне игре очекују вредне награде - шест станова у Београду, пет у насељу Земунске капије и један у Београду на води, као и 30 аутомобила Фијат 500 Л.

Наградна игра "Узми рачун и победи" има за циљ подизање свести грађана о значају борбе против сиве економије и узимању фискалних рачуна при свакој куповини.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД-а, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте односно на страни на којој се отвара, неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020".

Битно је напоменути да ће свој пут до базена у студију наћи све коверте на којима се недвосмислено види да су адресиране за наградну игру.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије док је слање коверата потпуно бесплатно. Подсећамо да се све коверте редовно мешају и да се све коверте послате у првом кругу и даље налазе у студију и конкуришу за вредне награде.

Влада Србије још једном подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште и апелује на грађане да коверте спакују и адресују код куће а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs.