Читај ми!

Све више људи укључује се у Аникину битку – за лечење потребно још доста новца, а времена је све мање

Лек за двогодишњу Анику Манић најскупљи је на свету и кошта више од два милиона евра. Хумани људи из целе Србије удружили су се у жељи да мала Аника добије шансу за живот. Прикупљено је 80 одсто средстава, а комплетан износ треба уплатити до средине децембра.

Да буду саборци у борби за живот двогодишње девојчице многи су организовали акције и аукције. Не само у Горњем Милановцу, родном месту Аникине мајке, него и широм Србије на све стране и начине прикупља се новац за њено лечење. И једна чачанска фирма организовала је донаторску продају производа.

"Мислим да и људи имају добар осећај, јер уплате за некога помоћ и знају да тако учествују и некако је мени лакше што иде директно од њих ка Аники него да иде преко нас", каже Невена Ђорђевић.

У акцији "За Аникин дуг и леп живот", апели стижу од њених вршњака, познатих личности, спортиста, глумаца, певача. Невероватном енергијом жури се ка циљу, да на време прими генску терапију која је условљена тежином и узрастом детета.

"Ваша подршка у овој борби за живот наше Анике омогућило је да заједно достигнемо невероватну суму и приближимо се заједничком племенитом циљу", захваљује Аникина мама Иванка Манић.

"И зато још једном велико, неизмерно хвала на подршци, враћеној нади у боље сутра. Хвала свим добрим људима", додаје тата Горан.

За лек који кошта више од два милиона евра до сада је прикупљено осамдесет одсто потребног новца.

"Заиста у последњих неколико дана примећујемо такорећи процват у хуманости, јер можемо видети велики број индивидуалних уплата, СМС-ова послатих, али и већих донација од стране привредника што значи да је наш апел ка привредницима и већим компанијама донекле уродио плодом", истиче Катарина Ивановић.

Од циља их дели још доста новца, а времена је све мање. Да Аника прими неопходну терапију, комплетан износ треба уплати до средине децембра.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи