Читај ми!

Више аутобуса на улицама Београда, Комунална милиција контролише спровођење мера

Данас је одржан састанак Београдског кризног штаба да би се ускладиле мере у престоници са новим противепидемијским мерама на нивоу државе. Градоначелник Београда Зоран Радојичић је рекао после седнице за РТС да је главна тема била ограничење радног времена до 18 часова.

Радојичић је рекао да је направљен пресек тренутне ситуације и да је једна од важних тема била и функционисање јавног градског саобраћаја.

Инсистирао је да се наредних дана искористи максималан број аутобуса, што значи 236 више него претходних дана, а укупно 1.641.

Такође, инсистирао је да Комунална милиција буде стално на терену, и они ће са 15 патрола обилазити аутобуска стајалишта и контролисати спровођење мера.

На аутобусима ће бити истакнут оптималан број људи у возилима, стално ће се радити дезинфекције.

Говорећи о контроли постојећих мера, градоначелник је рекао да је после 21 сат престоница мирна што говори да се мере у великом проценту поштују.

Како је рекао, јуче је Комунална милиција ушла у 114 објеката и четири тржна центра. Два објекта су радила ван радног времена, а у једном је било више људи него што је дозвољено.

Такође, Комунална милиција излази и на захтев грађана ако постоји негде нека журка. На тај начин је прекинуто шест журки.

Радојичић је поручио грађанима да није суштина да се смишљају креативни начин за изгебавање поштивања мера, него да сви морају озбиљно да приђу њиховом спровођењу.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи