Читај ми!

Стефановић посетио Генералштаб

Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић посетио је Генералштаб Војске Србије. Стефановића је испред почасног строја Гарде дочекао начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић са члановима Колегијума.

У оквиру прве посете новоименованог министра одбране Генералштабу одржан је састанак током којег је начелник Генералштаба представио организацију и основне задатке Војске Србије, као и официре на кључним руководећим и командним дужностима у нашој војсци.

Генерал Мојсиловић обавестио је министра Стефановића да су оперативне способности Војске Србије на високом нивоу, да је стање стабилно и да обезбеђује извршење додељених мисија и задатака Војске Србије.

У своје име и у име припадника Војске Србије генерал Мојсиловић пожелео је министру Стефановићу много успеха у обављању нове функције.

Стефановић је захвалио генералу Мојсиловићу и члановима Колегијума начелника Генералштаба на искреној и срдачној добродошлици.

"Изузетна ми је част што могу да руководим једним системом какав је Министарство одбране и што могу да помогнем да Војска Србије буде још опремљенија, у још бољем стању и, наравно, да оправдам поверење председника Вучића који је врховни командант наше војске", истакао је Стефановић.   

Према његовим речима, веома је значајно да у наредном периоду имамо додатно опремање Војске, да уложимо новац и да унапредимо све способности које Војска има.

"Да подигнемо њену борбену готовост, њене мирнодопске способности и да Војска Србије још ефикасније настави да буде гарант безбедности и стабилности нашег региона и сигурности наше земље", рекао је министар одбране.

Како је навео, била му је част што је на данашњем састанку имао прилику да се упозна са најзначајнијим улогама Војске Србије и што у наредном периоду може напорно радећи свакога дана да допринесе да Војска Србије буде још опремљенија и још снажнија.

"Што можемо заједно да радимо да грађани Србије осете подршку својој сигурности и безбедности сваког дана", нагласио је Стефановић. 

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара