Читај ми!

Прикупљен новац за лечење Лане Јовановић

Новац за лечење Лане Јовановић је прикупљен, објављено је на Фејсбук страници "За Ланину животну битку." Ова једанаестомесечна беба болује од спиналне мишићне атрофије, ретке неуромишићне болести, а лек који може да јој помогне кошта 2,1 милион долара.

Током претходних шест месеци грађани су слали СМС поруке и организовали бројне акције широм Србије и региона, не би ли се сакупио новац за лек.

Поред лека, новац је био и неопходан за Ланин транспорт и боравак у некој од клиника у Сједињеним Државама, где ће наставити лечење. Kако је објављено, сакупљено је 2.400.000 долара.

"Драги наши помоћници, новац је скупљен, авион сређен! Радост је огромна, а захвалност вјечна. Хвала вам свима добри људи. Хвала за сваки одвојен динар, хвала за сваки уложен труд. Хвала, јер сте ви сви, Ланини сте анђели чувари", написали су Ланини родитељи на Фејсбук страници.

Навели су да је "срећа толика, да сузе саме теку". 

"Kожа се јежи, срце лупа, глас дрхти. Шта је то што нас покреће? Kаква је то сила кад се ми ујединимо? Људи, огромна је и свима видљива. Нека сви знају шта је наш народ успео. А успели сте оно што је другима скоро немогуће. Нико нема оно што ми имамо. Нико нема срце јуначко, нико нема вољу чврсту, нико нема жељу јаку. Хвала вам свима јунаци. Хвала за вољу, хвала за жељу, хвала за труд", додали су Ланини родитељи.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се