Вулин у кондиционом маршу са припадницима "Кобри"

Припадници Батаљона војне полиције специјалне намене "Кобре", у оквиру редовних планских активности, извели су кондициони марш у којем је учествовао и министар одбране Александар Вулин.

Вулин је, после марша на релацији Рипањ–Парцани–Раља, рекао да без обзира на то које задатке обављали и која јединица је у питању, сви наши припадници увек воде рачуна да одржавају физичку кондицију и да обука буде на највишем могућем нивоу, наводи се у саопштењу Министарства одбране.

Нагласио је да батаљон војне полиције специјалне намене "Кобре" води рачуна о безбедности најзначајнијих људи у држави, али води рачуна и о томе да увек буде спреман да заштити сваког грађанина земље и одговори на сваку претњу која може да угрози земљу.

У току године припадници Војске Србије у различитим временским условима и на различитим теренима плански реализују маршеве, који су прилика да се провери ниво оспособљености, уз поштовање свих кондиционих норми у Војсци Србије.

Према речима капетана Милана Торбице из Батаљона војне полиције специјалне намене "Кобре", судећи према постигнутим резултатима, данашњи марш протекао је добро.

"Данас је батаљон са министром одбране на челу реализовао марш у дужини 20 километара, чији је циљ био подизање психо-физичке способности припадника. Овакви маршеви реализују се више пута у току године", поручио је капетан Торбица.

Према његовим речима, марш је реализован у најкраћем временском периоду, што говори да су оспособљени за извршавање свих постављених задатака.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво