"Дунав" осигурање увело ново покриће за путовања и ковид 19

Компанија "Дунав осигурање" у жељи да грађанима пруже додатну сигурност током путовања у иностранство, и одговоре захтеву тренутка, у склопу полиса путних осигурања увели су ново осигуравајуће покриће за ковид 19.

Свим осигураницима који током летње сезоне путују у неку од европских земаља, као и у Турску или Руску Федерацију, пружају могућност закључења полисе путног здравственог осигурања или пакета путног осигурања који поред стандардних ризика обухватају и ризик од ковида 19.

Сума осигурања, како наводе из компаније, по полиси је 35.000 евра.

Цена индивидуалне полисе путног осигурања за седам дана боравка у иностранству износи 1.100 динара, уколико се закључи онлајн. Полисе путних осигурања могу се закључити и на око 600 продајних места те компаније.

Из компаније кориснике услуга саветују да уговоре покриће за ковид 19, уз које се остварује попуст од 15 одсто на онлајн закључену полису осигурања до 30. септембра.

Додатно покриће за ковид 19 обухвата трошкове прегледа лекара и тестирања у случају испољавања симптома инфекције ради хитне медицинске помоћи и дијагнозе инфекције, трошкове набавке лекова у ванболничком лечењу за случај потврђене инфекције, трошкове болничког лечења и репатријације у вредности до 5.000 евра.

Међутим не обухвата додатно покриће за тестирање и трошкове боравка у карантинској изолацији.

Детаљније информације могу се добити бесплатним позивом на број Контакт центра "Дунав осигурања" 0800 386 286, путем и-мејла kontaktcentar@dunav.com или на сајту kомпаније www.dunav.com.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво