Вулин: Нема разлога за панику због коронавируса

Министар одбране Александар Вулин рекао је да се Војска Србије апсолутно придржава свих одлука Владе и надлежног тима за борбу против коронавируса.

Вулин је истакао да нема никаквог разлога за панику да се живот одвија плански и организовано и примењују се све превентивне мере, саопштило је Министарство одбране.

"Спремни смо да испунимо и спроведемо све оно што стручна лица у владином тиму донесу као препоруку, као савет или наређење", рекао је министар одбране Александар Вулин после обиласка лица из резервног састава старијих од 30 година који су на обуци у Центру за обуку копнене војске у пожаревачкој касарни "Генерал Павле Јуришић Штурм".

Министар је нагласио да у Војсци Србије бригу о здрављу свих припадника Војске Србије води Управа за војно здравство, која је у непрекидној комуникацији с надлежним службама Владе Републике Србије.

"Још једном желим да кажем да нема разлога за панику, да свако од нас треба да води рачуна о хигијени, да се придржава савета стручњака и да буде око своје владе и око своје државе. Влада и држава слушају стручњаке и нема разлога да било ко од нас то не ради", додао је министар Вулин.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво