Мигранти са Келебије пребачени у прихватне центре, отворен гранични прелаз

Рано јутрос више стотина миграната одвезено je са Келебије у прихватне центре у Србији. Гранични прелаз Келебија-Томпа отворен је у 7 сати за саобраћај.

Прелаз је био затворен од јуче у 16 часова, када је група од триста-четиристо миграната дошла до прелаза тражећи од мађарске полиције да их пусти на територију ЕУ.

Мигранти су рано јутрос одвезени у прихватне центре у Србији.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(петак, 07. феб 2020, 10:55) - anonymous [нерегистровани]

Pitanje je šta dalje ?

Sada se postavlja pitanje šta ćemo dalje sa migrantima:da ih čuvamo kod nas, da ih vraćamo odakle su došli ili ubacujemo u druge zemlje oko nas?U svakom slučaju oni su se nesmetano kretali našom zemljom.O kakvom sistemu bezbednosti u Srbiji pričamo.Mogao bi predsednik da se oglasi po ovom pitanju.

(петак, 07. феб 2020, 10:42) - anonymous [нерегистровани]

Problem i briga Srbije

Izbjeglice koje se nalaze na teritoriji Srbije su problem i briga Srbije.Sta je Vlada Srbije ocekivala da ce izbjegice pred granicom Madjarske biti problem i briga Madjarske.Naivno.

(петак, 07. феб 2020, 08:33) - anonymous [нерегистровани]

ko placa prevoz?????

O cijem trosku ?????

(петак, 07. феб 2020, 08:32) - anonymous [нерегистровани]

Prihvatanje

Ma kakvi prihvatni centri ugledajte se kako ih prihvata Mađarska zemlja EU i napolje iz naše države.Drugi će praviti krize u svetu a mi ċemo da ih hranimo.U našoj državi ima dosta sirotinje i beskućnika kojima treba pomoć.Na kraju treba zatvoriti granice za migrante u potpunosti, a ne da ih Bugarska krijumčari u Srbiju neka to ide evropskom trasom preko Rumunije pa dalje u Evropu.

(петак, 07. феб 2020, 08:03) - anonymous [нерегистровани]

Došli do mađarske granice

Pitam se kako su prešli srpsku granicu?