Сајт РТС-а најбољи у категорији Вести и медији по избору часописа PC Press

Часопис PC Press изабрао је по 23. пут 50 најбољих сајтова у Србији. У категорији Вести и медији за најбољи сајт изабран је интернет портал Радио-телевизије Србије.

У образложењу одлуке наводи се да је Јавни сервис наставио да унапређује своје дигитално присуство, па је тако "пуно урађено на њиховом сајту и пратећим сервисима".

"Без обзира на то да ли вам је само потребно да видите распоред емисија које ће се емитовати на телевизији, желите да прочитате вести или да погледате неку од емисија на изванредном РТС Планета сервису, до жељене услуге или садржаја ћете доћи брзо и ефикасно. Богатство информација прати и њихова актуелност. РТС је данас члан Европске радиодифузне уније, која окупља 74 ТВ и радио станице из 56 европских држава", стоји у образложењу одлуке на сајту часописа PC Press.

Међу пет најбољих сајтова у тој категорији налазе се и сајтови agrotv.net, biznis.telegraf.rs, n1info.com и nin.co.rs.

Победник у категорији Спорт и (аван)туризам је сајт nptara.rs, а у категорији eMarket planetasport.rs.

Најбољи сајт у категорији Образовање и култура је istorijskizabavnik.rs.

Портал zelenaucionica.com однео је победу у категорији Дом и забава, док је сајт polovniautomobili.com проглашен најбољим сајтом у категорији Пословни и друштвени сервиси. 

Ово је пети пут да је сајт РТС-а проглашен за најбољи српски сајт у категорији Вести и информације. Претходно је титулу најбољег понео 2009, 2010, 2012. и 2016. године. 

У стручном жирију били су Урош Богдановић, генерални директор "KrAn studiја", Анђелка Дуцић, генерална директорка компаније "Symbioticа", Мићко Љубичић, генерални директор "Тима талената" и Бора Миљановић, генерални директор компаније "Represent Communications".

Остале сајтове који су се нашли у Топ 50 по избору PC Press-a погледајте на следећем линку.  

број коментара 5 Пошаљи коментар
(понедељак, 03. феб 2020, 19:56) - anonymous [нерегистровани]

Prava stvar

Sve cestitke RTS-u i svim radnicima RTS=a koji su doprineli ovoj nagradi. Redovno pratim RTS sajt, odlican je. Nagrada je zasluzena!

(понедељак, 03. феб 2020, 15:33) - Djurradj [нерегистровани]

Pravi ste

I dalje nastavite kao do sada,sve informacije na jednom mestu,pregled sajta je vrhunski,bravo RTS!

(понедељак, 03. феб 2020, 15:14) - Станко Стојиљковић [нерегистровани]

галаксија

Уредницима и сарадницима сајта РТС-а, који најмање двапут дневно прегледам (понекад и три пута), упућујем искрене честитке поводом запаженог признања. Станко Стојиљковић, главни уредник научног магазина Галаксија

(понедељак, 03. феб 2020, 14:21) - anonymous [нерегистровани]

rts

samo nemojte da menjate izgled sajta u skorije vreme ovako je super ,pregledno

(понедељак, 03. феб 2020, 14:17) - anonymous [нерегистровани]

Tako je!

Tako je, i ja tako mislim i cestitam RTS-u!