Потрага за Нинославом Јовановићем, полиција упозорава родитеље да децу не пуштају саму

Већ 15 дана полиција трага за осуђиваним силоватељем Нинославом Јовановићем осумњиченим да је отео девојчицу Монику Каримановић из Сувог Дола код Ниша. Потрага се не прекида ни због празника, ни ноћу, а житељи Малче, села из којег је насилник, али и околних места, дане проводе у страху.

Где се крије Нинослав Јовановић, питање је без одговора са којим данима живе мештани села на потезу од Ниша, преко Сврљига до Књажевца.

"Закључавамо се, кријемо се и ми, одакле знамо да ли ће да наиђе", каже једна мештанка.

Плаше се и у дилеми су, кажу, да ли да пусте децу у школу.

Полиција провера сваку пријаву, иако је, како је, ових дана, рекао директор полиције Владимир Ребић, готово 99 одсто нетачних. Тако су и јутрос у селу Ореовац ишли за тврдњама једне мештанке, али званичних потврда да је реч о поузданом трагу нема.

"Керови су лајали, приметила сам јуче око пола један да нема јакне од покојног супруга и ниједно јаје нисам нашла", каже мештанка Ореовца.

Припадници полиције и жандармерије празник су провели у потрази, одбеглог вишеструког силоватеља траже несмањеним интензитетом.

"Хоћу да се захвалим свим људима који у овом тренутку, који су и претходних дана и за време празника током ноћи, сваког тренутка били на терену тражећи овог злочинца да га приведу правди. Хвала свим оним људима који су се укључили поред припадника полиције у рад са нама зато што значи свака врста подршке", каже Небојша Стефановић, министар полиције.

Полиција упозорава родитеље да децу не пуштају саму и позива власнике да обиђу своје пусте куће и викендице у овом крају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво