Радно време установа и продавница за државни празник

На државни празник, Дан примирја у Првом светском рату, у понедељак, 11. новембра, поједине установе и објекти имаће измењено радно време, продавнице и бензинске станице ће углавном радити, а паркирање се неће наплаћивати.

Дежурни продајни објекти неспецијализованих трговинских формата, претежно прехрамбеног асортимана, "Макси", "Темпо", "Шоп енд гоу" радиће уобичајено, без измена.

Тржни центри у Београду "Делта сити", "Ушће", "Стадион" биће отворени као и сваког радног дана – од десет до 22 часа.

У понедељак "Паркинг сервис" неће наплаћивати паркирање.

Зелене пијаце ће радити од шест до 13 часова. Отворени тржни центар Нови Београд ("Бувљак") неће радити, као ни "Пијаца за промет старих ствари и робе са грешком".

Тржни центар "Крњача" (цветна пијаца) радиће од 11 до осам сати наредног дана.

Широм Србије дежураће 75 пошта. Главна пошта у Београду, у Таковској 2, као и поште на граничним прелазима и административним прелазима радиће нон-стоп, осим поште на граничном прелазу Чукарка у Прешеву, која ће радити у периоду од седам до 18.30.

У Београду ће, у периоду од осам до 15 сати, радити поште у Савској 2, Главној 8 (Земун), Шумадијском тргу 2а и у Пилота Михаила Петровића 8–12. Од осам до 19 часова биће отворена пошта у ТЦ "Стадион шопинг Меркатор", док ће од седам до 20 сати радити испоставе у свим објектима "Универекспорта", као и по једна пошта у Сремској Каменици, Руменки, Темерину, Каћу, Бачкој Паланци и Футогу.

Дежураће и две поште у Панчеву – у Светог Саве 11 (од осам до 15 часова) и Доситеја Обрадовића 8К (од осам до 12 сати), као и једна пошта у Вршцу, у Жарка Зрењанина 15 (од осам до 15 часова).

У Сомбору ће радити и пошта у Доситеја Обрадовића 12 (од осам до 15 сати), а у Сремској Митровици она у ТЦ "Рода" (од осам до 19 часова).

Пошта у шабачком ТЦ "Рода" биће отворена од осам до 14 часова.

У Суботици ће пошта у ТЦ "Меркатор" радити од осам до 20.30, док ће у Крагујевцу до 20 часова бити отворене поштанске испоставе у ТЦ "Плаза" и ТЦ "Рода". Две поште у Нишу радиће од осам до 15 сати – у Вожда Карађорђа 13 и у Димитрија Туцовића 26.

По једна пошта, у периоду од осам до 15 часова, радиће у Бору (Ђорђа Вајферта 1), Ваљеву (Вука Караџића 5), Врању (Краља Стефана Првовенчаног 49), Краљеву, (Цара Лазара 37), Новом Пазару, Крушевцу (Немањина 2), Лесковцу (Светозара Марковића 1), Смедереву (Карађорђева 10), Ужицу (Обилићева 2), Чачку (Градско шеталиште 28), као и у Зајечару, Јагодини, Параћину, Кикинди, Пријепољу, Златибору, Пожаревацу, Прокупљу, Лозници и Аранђеловцу.

Бензинске станице на државним путевима првог и другог реда и општинским путевима на територији града Београда радиће нон-стоп, а остале бензинске станице у граду најмање од шест до 20 сати.

Биоскопи у Београду у понедељак ће имати додатне преподневне пројекције, углавном анимираних филмова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво