Возачи се разишли, из удружења CarGo кажу да има приведених

Чланови удружења CarGo разишли су се синоћ око поноћи после двочасовног окупљања на Новом Београду због, како су навели, одузимања возила њиховом колеги, а саобраћај у том делу Новог Београда поново је нормализован.

Саобраћај је био у прекиду на потезу од тржног центра "Ушће" до Палате "Србија", а нормализован је нешто пре поноћи када су се чланови удружења CarGo мирно разишли, а возило њиховог колеге "паук" Паркинг сервис, ипак, одвезао.

Претходно је директор Удружења Вук Губеринић позвао окупљене да се мирно разиђу.

"Ради ваше безбедности молим вас да се сви повучемо. Хвала што сте дошли да спречимо ову нелегалну акцију одузимања возила. Нећемо правити скандале", рекао је Губеринић.

Интервенисала је и полиција, а како су из Удружења рекли Танјугу на лицу места, привела је неколико њихових чланова, међу којима и адвоката CarGoа.

Све је почело око 22.00 када су чланови овог удружења опколили камион Паркинг сервиса у покушају да га спрече да одвезе аутомобил једног од њихових чланова.

Око камиона је било окупљено више десетина чланова удружења, као и неколико аутомобила CarGoа који су му онемогућавали да крене.

Поједини чланови удружења су лежали и седели на коловозу око "паука", а на лице места стигло је и више од десет возила интервентне јединице београдске полиције.

Председник Удружења CarGo Александар Вучић рекао је за Танјуг да је возило колеге "нелегално отето, без иједног папира".

"Кордон полиције је кренуо са јасним циљем да хапси грађане који мирно пружају отпор", рекао је Вучић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара