Дијана Хркаловић није више државни секретар МУП-а

Државна секретарка Министарства унутрашњих послова Републике Србије Дијана Хркаловић од сутра више неће обављати ту функцију у МУП-у, због других обавеза које ће преузети у наредном периоду.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић захвалио је Дијани Хркаловић на њеној огромној посвећености на унапређењу рада Министарства унутрашњих послова и пожелео јој пуно успеха у наредном периоду, како на професионалном, тако и на личном плану, саопштио је МУП.

Стефановић је истакао да је у претходних пет година Дијана Хркаловић пружила велики допринос реформи Министарства унутрашњих послова, као и у борби против криминала и корупције, што потврђују резултати које МУП постиже.

Дијана Хркаловић је у Министарство унутрашњих послова дошла априла 2014. године на место заменика шефа кабинета министра унутрашњих послова, одакле је 2015. године прешла у Управу криминалистичке полиције на место секретара УКП-а.

За државног секретара Министарства унутрашњих послова изабрана је 20. јула 2017. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво