Министарство од железница тражи извињење мештанима Јасеновика

Због безбедности становника, Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре наложило је да се обустави железнички саобраћај на прузи Ниш–Зајечар до завршетка реконструкције ове пруге.

Одлука је донета због безбедности становника свих насеља у чијој близини пролази теретни железнички саобраћај, имајући у виду да су се за кратко време догодила три исклизнућа вагона на деоницама ове пруге.

Налажемо директорима железничких предузећа да хитно поднесу извештај о свим детаљима догађаја који су могли да угрозе безбедност грађана.

Од железничких компанија очекујемо да се извине грађанима Србије, а пре свега становницима Јасеновика, где су се догодила два исклизнућа вагона.

Министарство инсистира и захтева да се утврде све чињенице у вези са исклизнућима вагона на прузи Ниш–Зајечар и испита одговорност свих учесника.

Такође, Министарство тражи од Дирекције за железнице да провери ваљаност лиценци свих оператера.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 14. феб 2019, 10:27) - anonymous [нерегистровани]

smeske

ovo je bruka sto se desilo, da se selo seli zbog jedne cisterne, pa bolje da ste zvali seljake da dodju i rukama vrate tu cisternu na mesto, ni u drevnom egiptu nije bilo potrebno ovoliko vremena da se pomeri kameni blok, pa i curenje je prirodno ponekad amonijak je inace prirodni gas, a seljaci ga imaju ispred kuce u obliku piramide, veoma su otporni, izvinjenje i treba.

(четвртак, 14. феб 2019, 10:20) - Rastko [нерегистровани]

eh izvinjena

Ma ljudi da li je ovo moguce, nije vam ovo fudbal, krivicna treba... a ne jalova izvinjena