"Телеком Србија" постао власник "Коперникуса"

Компанија "Телеком Србија" саопштила је да је званично постала власник 100 одсто удела "Коперникуса", другог по величини кабловског оператора у Србији.

Том аквизицијом "Телеком" је повећао своју телевизијску корисничку базу за око 30 одсто, а учешће на тржишту телевизије за седам одсто.

Од сада ће и корисници "Коперникуса" имати приступ најновијим технологијама и садржајима које пружа "Телеком", а као пакет добродошлице добиће 27 нових телевизијских канала, саопштио је "Телеком".

"Коперникус" има више од 200.000 телевизијских и интернет корисника, послује у 60 градова широм Србије и пружа услуге телевизије, интернета и фиксне телефоније са квалитетном инфраструктуром која омогућава пружање најсавременијих услуга у више од 300.000 домаћинстава.

Пословни планови "Телекома", који предвиђају и аквизицију кабловских опеатора, усмерени су ка позиционирању компаније као регионалног лидера у области телекомуникација и део су глобалног тренда укрупњавања телекомуникационог тржишта, наводи се у саопштењу.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 05. нов 2018, 14:00) - anonymous [нерегистровани]

Kad ce vec jednom neko da postane vlasnik Telekoma?

Ali izgleda niko nece propalu firmu. Firmu neradnika, foliranata i blefera od koje samo Vlada ima korist i ovi sto nista ne rade u njoj.... Usluge su im najskuplje i najgore.

(понедељак, 05. нов 2018, 14:00) - Petar [нерегистровани]

pukli smo

zato meni Kopernikus trokira poslednjih mesec dana

(понедељак, 05. нов 2018, 13:41) - anonymous [нерегистровани]

"Telekom Srbija"

Htedoše "Telekom" da prodaju, ali narod nije dao. Narod je bio u pravu, jer "Telekom" dobro posluje, tako da može da investira sredstva i u kupovinu kablovskih operatera.