Успех са студија пренео у лекарску ординацију

Успешност једног факултета и универзитета мери се и по успешности њихових студената, као и по томе колико брзо се запосле и на којим пословима раде. Један од њих је доктор Данило Јеремић.

Неколико генерација студената Данила памте као студентског лидера – председника Студентске конференције универзитета Србије.

"У тих неколико година били смо равноправан учесник многих ТЕМПУС и европских пројеката, где смо радили нацрте закона и нове законе о високом образовању и Закон о студентском организовању који ове године треба да уђе у скупштинску процедуру", рекао је др Данило Јеремић.

Каже да му је Универзитет у Београду пружио квалитетно образовање.

"Ја долазим из биомедицинске групације где је можда та практична настава значајнија него усмена презентација. И мислим да је и у овом тренутку Универзитет у Београду бренд број један и у Србији и у региону што се тиче науке и образовања", каже Јеремић.

Запослен је као лекар на специјализацији на Институту за ортопедско-хируршке болести Бањица и приводи крају докторске студије.

"Наравно ту је и незаобилазни фактор односно жеља да се оде за иностранство, да се доради нека доспецијлизација. И наравно да се остане овде, да се буде са својим колегама и тимом са којим се све ове године стицало све ово знање.

А Данило је тренутно и у још једном тиму. Председник је Извршног одбора лекарске коморе Београда.

Остали аутори: Наталија Синановић
број коментара 0 Пошаљи коментар