"Узми рачун и победи" – добитник стана је Имре Барањи из Бачког Градишта

У трећем извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" стан у Новом Саду добио је Имре Барањи из Бачког Градишта. Извучено је и 12 добитника аутомобила "фијат 500Л" као и по 10 добитника ваучера ДИС-а и "Форма идеале". Списак добитника биће објављен у року од три дана у листу "Политика" као и на сајтовима Владе, наградне игре "Узми рачун и победи" и РТС-а.

18.30 - Добитник стана у Новом Саду од 116 квадратних метара је Имре Барањи из Бачког Градишта.

18.15 - Добитници "фијата 500Л" су: Сталетовић Стеван, Николић Драгослав, Клеут Велимир, Мирковић Милан, Митровић Драгана, Килибарда Миломирка, Недељковић Дајана, Софтић Слађана, Пскла Ружица, Петровић Катарина, Стојановић Љубинка и Декић Живорад. 

18.00 - Извучени добитници десет робних ваучера "Форма идеале" од 120.000 динара су: Филиповић Немања, Николић Сања, Петровић Милан, Маринковић Исидора, Марковић Слободан, Дринић Ливија, Миливојев Саша, Станић Дејан, Ристић Славица и Царић Слободан. 

17.50 - Ваучере ДИС-а у вредности од 60.000 динара добили су: Врањевац Мирјана, Стефановић Љубица, Јововић Јована, Мићуновић Ненад, Масал Мирослав, Бартуловић Јелена, Бајић Јелена, Стевић Марија, Ковачевић Владан и Вучићевић Павле. 

17.35 - Почело извлачење награда у игри "Узми рачун и победи".

Извлачење свих награда надзирала је петочлана Комисија наградне игре "Узми рачун и победи". У трећем извлачењу могли су да учествују само фискални рачуни и слипови који су пристигли до петка, 16. марта 2018. године. 

У директном телевизијском преносу вредне награде извукли су фудбалер Милан Јовановић, глумица Мина Лазаревић, џудисти Стефан и Немања Мајдов као и студенти Факултета организационих наука који годинама успешно представљају Србију и Универзитет у Београду на бројним интернационалним студентским такмичењима у решавању пословних студија случаја.

Гости из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику извлачили су срећне добитнике двоипособног дуплекс стана, површине 116 квадратних метара у Новом Саду, 12 аутомобила "фијат 500Л" и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима "Форма идеале" и "ДИС". 

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри. Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу Политика у року од три дана од дана извлачења, као и на интернет страницама Владе Републике Србије, наградне игре "Узми рачун и победи" и Радио-телевизије Србије.

Наградна игра "Узми рачун и победи 2018" део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, чији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за поштовање прописа.

То је једна од мера Националног програма за сузбијање сиве економије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије