Председник Синдиката ЕПС-а: Мислио сам – пуца (Вучић) на моју фотељу

Милан Ђорђевић, председник Синдиката ЕПС-а, изразио је задовољство данашњим разговорима са премијером Александром Вучићем и руководством "Колубаре", посебно чињеницом што је премијер уважио њихове захтеве.

"Да нису били скоро избори, ја бих мислио да пуца на моју фотељу", рекао је Милан Ђорђевић и додао да су чули од премијера све што је договорено, па не би хтео да понавља, али је изнео лични утисак о Вучићу као "преговарачу".

Објаснио је да је Вучић незгодан, да прво каже да су га најурили из Владе, а онда говори као председник Владе...

"Увек је тешко преговарати, а посебно са господином Вучићем, који каже: 'ајд пишите шта смо се договорили', ми почнемо, он подсећа, изгрди, нареди, а онда да све што смо тражили...", препричао је Ђорђевић.

"Рудари су научили да раде свој посао и они раде... раде онако како су радили и пре 50-60 година, наравно, уз бољу опрему и модерне системе, али у веома тешким условима", приметио је председник Синдиката ЕПС-а.

Истакао је да је премијеру и место са рударима "Колубаре", да имају јако добар однос, те да ће му чучати и испред "председничких врата".

Важно је, каже, ко ће га заменити на месту премијера, "то ће нам бити 11".

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се