Читај ми!

Омеровић: Зауставити ширења мржње према мигрантима

Председник Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова Мехо Омеровић затражио је да се заустави ширење мржње према мигрантима у Србији, злоупотребљавајући терористички акт у Паризу.

Мржња коју шире поједини неодговорни и безначајни политичари у Србији на рачун миграната, злупотребљавајући терористички акт у Паризу, мора бити заустављена, каже Мехо Омеровић у изјави за Танјуг.

Омеровић истиче да је "срамотно понављати причу о хитности затварања наших граница, само ради добијања медијског простора и додворавања националистичким гласачима".

"Овакве изјаве само штете Србији која је баш због свог људског односа према тим несрећним људима добила све симпатије у свету. Прикљупљати јефтине политичке поене, ширити верску и националну мржњу је кривично дело. То би свако морао знати", поручио је Омеровић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво